Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Незабаром вулиці Мукачева прибиратимуть машини

Незабаром вулиці Мукачева прибиратимуть машини
Йдеться про спеціальні машини прибордюрного прибирання – «досить прості у користуванні, але складні технологічно, які виконують роботу в автоматичному режимі», розповів міський голова Мукачева Золтан...

Йдеться про спеціальні машини прибордюрного прибирання – «досить прості у користуванні, але складні технологічно, які виконують роботу в автоматичному режимі», розповів міський голова Мукачева Золтан Лендєл.

ВІДЕО ДНЯ

Для потреб Мукачева, повідомив мер міста, вистачає однієї такої машини, коштує вона в межах 1 млн. 200 тис. гривень. Кошти на її придбання будуть передбачені в бюджеті на 2013 рік.

Ідея придбання спеціальної прибиральної техніки, розповідає Золтан Лендєл, народилась в результаті поїздки на Всесвітнью виставку комунальної техніки у Мюнхен. «Серед іншого, там були відносно недорогі, але ефективні машини прибордюрного прибирання. Ця техніка також призначена і для прибирання снігу», – повідомив мер Мукачева. Окрім машини для прибордюрного прибирання, планують придбати додатково спеціальну техніку, «яка передбачає ті ж функції, що й віник – машини для підмітання. Треба буде ще 2-3 машини таких купити», – уточнив Золтан Лендєл.

Реклама

Поява в місті спецтехніки для прибирання зовсім не передбачає скорочення чисельності двірників, запевняє Золтан Золтанович. Просто їх роботу зосередять там, де в цьому буде більша необхідність: «Ми не зможемо повністю відійти від підмітання вулиць «вручну» – не усюди ж бо заїдеш машиною. Відтак, людей сконцентруємо якраз у таких місцях – парках, скверах тощо», – розповів міський голова Мукачева.

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно