Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві парк Горького перетворився на сміттєзвалище

В Мукачеві парк Горького перетворився на сміттєзвалище
Парк Горького в Мукачеві чи не єдине місце поблизу центру, де можна сховатись від спеки під тінню багаторічних дерев та посидіти біля фонтану. Та, як не дивно, у таку спеку парк пустує. Чому?...

Парк Горького в Мукачеві чи не єдине місце поблизу центру, де можна сховатись від спеки під тінню багаторічних дерев та посидіти біля фонтану. Та, як не дивно, у таку спеку парк пустує. Чому? Відповідь проста: сквер заростає сміттям.

ВІДЕО ДНЯ

Знаю, бо майже щодня проходжу повз, гуляючи з дитиною.

Тож хочу звернутись до представників міської влади та особисто до мера міста Мукачева: шановний п. Ленд'єл З. З. та усі заступники і заступники заступників! Чи знаєте Ви, що парк у самісінькому центрі міста перетворився на сміттєзвалище? І це, на жаль, не перебільшення. В сквері тижнями стоять переповнені смітники. Присісти на численні лавиці неможливо через сморід, який розповсюджується навколо них. І не треба посилатись на несвідомість громадян, їм просто немає куди викинути сміття. Тож з кожним днем біля урн накопичується ще більша купа з пляшок папірців та харчових відходів. До речі, з урн, що розміщені вздовж дороги біля скверу сміття вивозиться регулярно.

Реклама

Куди дивляться комунальники, які щомісяця отримують заробітну платню? Куди дивляться правоохоронці, коли ввечері нетверезі молодики нівечать лавиці, урни, та молоді дерева? В мене взагалі склалося враження, що місто прибирають і патрулюють тільки в тих місцях, які кожен день осяюють своєю присутністю міські чиновники. До прикладу центральні площі міста та вул. Валенберга завжди знаходяться в майже ідеальному порядку.

Та варто вийти за межі цього оазису, на вулицях панує безлад. Вийдіть в місто, пройдіться вулицями І. Зріні, Берегівською, прогуляйтесь по набережним, завітайте в парк Горького. Можливо, хоч тоді його почнуть прибирати. Навіть на одній з центральних вулиць – Пушкіна – на відрізку від «Прогресу» до ЗАГСу немає жодного смітника. Був один заступник міського голови, який дійсно щось робив – навіть разом зі мною брав участь у акції «Зробимо Україну чистою». Його скоротили. Тепер просто нема кому цим займатися.

Реклама

Навряд чи хтось із Вас зможе сказати, що «Мукачево – чисте місто». Тому, шановні посадовці, я вимагаю повернути особисто мені і всім жителям міста над Латорицею чистий сквер ім. Горького та чисті вулиці!

Олександра Клімова

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно