Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кабмін передумав скасовувати потяг "Львів – Рахів"

Кабмін передумав скасовувати потяг "Львів – Рахів"
Про це йдеться в офіційному листі-відповіді Міністерства інфраструктури України голові Закарпатської ОДА Олександру Ледиді. Нагадаємо, ще в лютому стало відомо про рішення «Укрзалізниці» відмінити...

Про це йдеться в офіційному листі-відповіді Міністерства інфраструктури України голові Закарпатської ОДА Олександру Ледиді.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, ще в лютому стало відомо про рішення «Укрзалізниці» відмінити потяг сполученням «Львів - Рахів». Це повідомлення викликало чималий резонанс серед мешканців Рахівського району – проти виступили також депутати обласної ради.

Очільник Закарпаття Олександр Ледида особисто звернувся з проханням сприяти у вирішенні цієї проблеми до Президента України та Кабінету Міністрів України.

Реклама

За дорученням Кабміну питання розглянули ще раз. У листі за підписом першого заступника Міністра інфраструктури Костянтина Єфименка йдеться про те, що потяг таки не відмінятимуть. Наводимо цитату: «Враховуючи численні звернення громадян, організацій, органів влади, з уведенням з 27.05.2012 графіка руху поїздів на 2012/2013 рік курсування поїзда №606/605 Львів – Рахів зберігається щоденно».

– У цьому питанні обласна влада повністю підтримує рахівчан. Адже залишати найвіддаленіший гірський район без залізничного сполучення не можна. Відтак, рішення відмінити потяг сполученням Львів – Рахів скасовано, – резюмував голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно