Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У школах Мукачева мерзнуть учні

У школах Мукачева мерзнуть учні
Cьогодні, 23 січня, на адресу інтернет-видання «Панорама Мукачева» надійшов лист від мешканців Мукачева, діти яких ходять до дитсадків та навчальних закладів міста. «Повідомляємо Вам, що в школах...

Cьогодні, 23 січня, на адресу інтернет-видання «Панорама Мукачева» надійшов лист від мешканців Мукачева, діти яких ходять до дитсадків та навчальних закладів міста.

ВІДЕО ДНЯ

«Повідомляємо Вам, що в школах Мукачева дуже низька температура повітря…в дитячих садочках – 14-15 градусів (а саме ДНЗ №33 ), в ЗОШ №11 – 9-10 градусів, а ЗОШ №13 показник температури лише 7-8 градусів. В школах спостерігається наступна картина – вчителі в шубах, а діти – в куртках. Вода в батареях приблизно має не більше 40 градусів (батареї ледь гріють). Згодьтеся, це дуже ненормальна температура для навчання» – йдеться у тексті повідомлення.

Ми вирішили перевірити достовірність поданої інформації, для чого і зв’язались з директором ЗОШ №11 Надією Василівною Попович і ось що вона нам повідала: «На протязі місяця школа не отоплювалася, стіни охололи. Хоч ми в суботу раненько включили вже отоплення на повну «котушку», але за три дні абсолютно не прогрілися.

Реклама

Температура в приміщеннях десь починаючи з 12 градусів. Ми пробували в ці приміщення каміни поставити, але кілька днів доведеться почекати, поки приміщення прогріються», - сказала директор ЗОШ Надія Попович.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно