Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський тренер в трійці кращих в Україні (ФОТО)

Мукачівський тренер в трійці кращих в Україні (ФОТО)
Наприкінці року Державна служба молоді та спорту України, спільно з федераціями з різних видів спорту, визначає за результатами Всеукраїнських та міжнародних змагань рейтингову оцінку зі спортивної...

Наприкінці року Державна служба молоді та спорту України, спільно з федераціями з різних видів спорту, визначає за результатами Всеукраїнських та міжнародних змагань рейтингову оцінку зі спортивної майстерності та підготовки спортивного резерву обласними підрозділами фізичної культури і спорту, фізкультурно-спортивними товариствами, ДЮСШ.

ВІДЕО ДНЯ

Вже визначені ці показники у спортивному орієнтуванні: за підсумками року Закарпаття увійшло до трійки найсильніших регіонів країни, пропустивши поперед себе лише Харківську та Дніпропетровську області.

До списку кращих тренерів України, який очолили вінничанка Людмила Пронтишева та дніпропетровець Валерій Заєрко, увійшли керівник мукачівського клубу «Товариш» Олександр Цепурдей (3 місце) та тренер ужгородського «Банзай-РА» Олексій Жданович (4 місце). Інші закарпатські тренери посіли у всеукраїнському рейтингу такі позиції: Сергій Готра (с.Кам’яниця Ужгородського району) – 12-й, Ніна Расчупкіна (Мукачево) – 15-та, ужгородець Георгій Фечо – 24-й, Руслан Касьянов з Мукачева – 60-й, Ференц Гутлебет (Ужгород) – 67-й. Усього до списку кращих увійшло 144 тренерів з більшості регіонів країни. Відмітимо, що всі закарпатці – лауреати всеукраїнського рейтингу – є тренерами обласного центру туризму і спорту учнівської молоді (директор заслужений вчитель України Володимир Чепа).

Реклама

І ще про «зимові» досягнення закарпатських орієнтувальників: учень Олександра Цепурдея, один з лідерів української збірної В’ячеслав Мухідінов з грудня працює тренером одного з найсильніших клубів Норвегії «Крістіансанд» (Kristiansand Orienteringsklubb), а інша мукачівка – Анна Телякевич, що останніми роками виступає за данський клуб «Фарум» (Farum Orienteringsklub), пройшовши відповідну підготовку, першою з українців отримала ліцензію радника-контролера IOF (Міжнародної федерації спортивного орієнтування) з МТВО.

Андрій Расчупкін

Реклама
Мукачівський тренер в трійці кращих в Україні (ФОТО) – 01

Олександр Цепурдей

Мукачівський тренер в трійці кращих в Україні (ФОТО) – 02
Реклама

В’ячеслав Мухідінов

Мукачівський тренер в трійці кращих в Україні (ФОТО) – 03

Анна Телякевич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно