Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівський "Товариш" зібрав левову частину нагород в Ужгороді (ФОТО)

Мукачівський "Товариш" зібрав левову частину нагород в Ужгороді (ФОТО)

Мукачівський "Товариш" зібрав левову частину нагород в Ужгороді (ФОТО)
Найяскравішою подією цього листопада на Закарпатті у світі спортивного орієнтування став обласний чемпіонат серед юнаків і дівчат, що проходив два дні поспіль у самому центрі Ужгороду. Траси вперше...

Найяскравішою подією цього листопада на Закарпатті у світі спортивного орієнтування став обласний чемпіонат серед юнаків і дівчат, що проходив два дні поспіль у самому центрі Ужгороду. Траси вперше проходили по Київській, Студентській та набережній Незалежності, між площами Богдана Хмельницького, Народної, Федора Корятовича, Євгена Фенцика… Цікаві дистанції по нових місцях, якісні спорткарти, сучасна – електронна – відмітка на контрольних пунктах, чудові медалі та кубки переможцям – все це підготували для юних учасників організатори змагань – фахівці обласного центру туризму і спорту учнівської молоді (директор Володимир Чепа).

ВІДЕО ДНЯ

У змаганнях прийняли участь майже 250 учасників з 22 команд, нагороди розігрувалися у чотирьох вікових категоріях: серед юнаків і дівчат не старших 16-ти, 14-ти, 12-ти та 10-ти років.

Відмінно виступили на цих змаганнях представники мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш». Переможцями у категорії спортсменів не старших 16-ти років стали мукачівці Наталія Шозда (двічі, ЗОШ №6) та Василь Морозов (ВПУ №3), учень Мукачівського професійного ліцею Дмитро Гаршанін та дев’ятикласниця Бобовищенської ЗОШ Діана Левкулич зайняли відповідно шосте та сьоме місця. Серед спортсменів не старших 14 років бронзовими призерами стали мукачівці Олександра Золтан (ЗОШ №1) та Владислав Французов (ЗОШ №11), на шостому та сьомому місцях Едуард Бубряк (ЗОШ №11) та Беата Зубака (ЗОШ №5). З перемогою на спринтерській дистанції та срібною нагородою за друге місце на короткій трасі завершила змагання семикласниця Мукачівської ЗОШ №1 Анастасія Моїсеєва. До десятки найсильніших у цій категорії потрапили також мукачівці Володимир Косарєв та Артур Сватко (4 та 5 місця, обоє з ЗОШ №1), Крістіна Мішкулинець, Мирослав Гонак та Едуард Мазютинець (всі з Бобовищенської ЗОШ) та Станіслав Шин із ЗОШ № 2. Серед наймолодших спортсменів (група до 10 років) четверте місце виборов бобовищенець Максим Гонак.

Реклама

У загальнокомандному заліку до чільної трійки увійшли юнацькі збірні команди Ужгороду (тренер Георгій Фечо), Мукачева (тренер Ніна Расчупкіна) та Ужгородського району (тренер Сергій Готра).

Олександр Цепурдей, головний суддя чемпіонату

Реклама

На фото: збірні Мукачева та Мукачівщини; на трасі – Настя Моїсеєва

Мукачівський "Товариш" зібрав левову частину нагород в Ужгороді (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно