Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Спортсмени клубу карате “Сінай” тріумфували на Кубку України з карате (ФОТО)

Спортсмени клубу карате “Сінай” тріумфували на Кубку України з карате (ФОТО)

Спортсмени клубу карате “Сінай” тріумфували на Кубку України з карате (ФОТО)
19 медалей кубку України привезли з Калуша Мукачівські спортсмени клубу карате «Сінай». Як розповів тренер клубу Роман Маслиган (МСУ) змагання були організовані Українською Національною асоціацією...

19 медалей кубку України привезли з Калуша Мукачівські спортсмени клубу карате «Сінай». Як розповів тренер клубу Роман Маслиган (МСУ) змагання були організовані Українською Національною асоціацією карате та Департаментом молоді та спорту.

ВІДЕО ДНЯ

На змагання були присутні спортсмени з Харкова, Донецька, Луганська , Львівщини, Іванофранківщини, Сум, Житомира, Кривого Рогу та інші, які представили 8 регіонів України. В загалом це був другий всеукраїнський турнір в цьому році, де наші спортсмени брали участь каже Роман Михайлович. Відмінністю цих змагань було те, що після закінчення турніру, був проведений навчально-тренувальний семінар під керівництвом заслужених тренерів України, (МСМК) Караваном Володимиром, Хатнюком Олексієм, Медведєвим Андрієм, де наші спортсмени змогли покращити свої вміння та навички в карате. Загалом змагання пройшли на високому рівні.

Чемпіонкою Кубка України стали: Єгорова Юля, яка в напруженій боротьбі довела що вона найкраща в своїй категорії, Фабрицій Софія, найменша наша учасниця, яка своїм завзяттям спонукала наших спортсменів до відчайдушної боротьби, лідер нашої команди Михайло Дзямко в категорії 18+ в командному куміте виграв золото. Також призерами змагань стали Забишний Сергій,Буштин Деніс,Гонак Максим, Литвин Олександр, Лендел Олександр, Дзямко Андрій, Кріштовка Ян, Лазорик Станіслав, Єгоров Сергій. Це дуже хороший результат каже Роман Михайлович, плідні тренування приносять честь та славу мукачівським каратистам, і що саме головне радість батькам та близьким.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно