Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Найкращі ФАПи – у німецьких селах Мукачівщини

Найкращі ФАПи – у німецьких селах Мукачівщини
Офіційне підбиття підсумків та нагородження переможців відбулося у п’ятницю, 14 жовтня, у великому залі Мукачівської райдержадміністрації. Для визначення результатів було створено спеціальну комісію...

Офіційне підбиття підсумків та нагородження переможців відбулося у п’ятницю, 14 жовтня, у великому залі Мукачівської райдержадміністрації. Для визначення результатів було створено спеціальну комісію на чолі з начальником відділу охорони здоров’я РДА Вікторією Лані та заступник головного лікаря Мукачівської ЦРЛ Юрій Головчак. До її складу також увійшли й такі районні спеціалісти, як: хірург, терапевт, педіатр, акушер-гінеколог, онколог, фтизіатр тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Переможців оцінювали за 40-ма показниками діяльності. Серед них, зокрема: охоплення населення профілактичними оглядами, рівень народжуваності та смертності, фахова підготовка, а також матеріально-технічне забезпечення медичного закладу.

Як відзначив перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації, куратор охорони здоров’я в районі, Василь Пашкуляк, нині ФАПи - перша і дуже важлива ланка в ланцюжку надання медичної допомоги. І від того, наскільки якісно та кваліфіковано надаються послуги в цих закладах залежить здоров’я прийдешніх та майбутніх поколінь.

Реклама

«Вважаю, що проведення таких конкурсів сприяє підвищенню професійного рівня працівників фельдшерсько-акушерських пунктів та направлено на удосконалення організації та покращенню якості медичної допомоги сільському населенню», - підкреслив Василь Пашкуляк.

Найкращим за підсумками роботи визначено ФАП Шенборна. Друге місце у конкурсі здобув медичний заклад села Старе Давидково, третє - Павшино. За сприяння голови Мукачівської райдержадміністрації Іллі Токаря переможці відзначені цінними подарунками та дипломами.

Реклама

Нині першу невідкладну медико-санітарну допомогу на Мукачівщині здійснюють 43 ФАПи, які всі були залучені до конкурсу.

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно