Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині відкриються кілька освітніх закладів

На Мукачівщині відкриються кілька освітніх закладів
До кінця поточного року у Мукачівському районі планують відкрити ряд новобудов. Серед них дошкільні заклади у населених пунктах: Макарьово та Червеньово, а також спортивний комплекс та другий корпус...

До кінця поточного року у Мукачівському районі планують відкрити ряд новобудов. Серед них дошкільні заклади у населених пунктах: Макарьово та Червеньово, а також спортивний комплекс та другий корпус загальноосвітньої школи у селі Верхня Визниця.

ВІДЕО ДНЯ

У понеділок, 12 вересня, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар та перший заступник голови райдержадміністрації Василь Пашкуляк здійснили робочу поїздку на ці будівельні об'єкти. Метою їх візиту стало ознайомлення з темпом та якістю робіт.

Першим вони відвідали будівельний майданчик Макарівського дошкільного закладу. Оглянувши кожне приміщення та навколишню територію, Ілля Токар висловив певні критичні зауваження на адресу будівельників. Поспілкувавшись із підрядником, він дав доручення прискорити хід внутрішньо-оздоблювальних робіт та якнайскоріше упорядкувати прилеглу територію.

Реклама

Наступним об'єктом, де побував голова райдержадміністрації став спортивний комплекс Верхньовизницької ЗОШ I-III ст. На сьогодні там активними темпами триває будівництво. За словами представника будівельної організації, на майданчику посилено працюють шість бригад.

Ще одним об'єктом на Мукачівщині, який має запрацювати вже до кінця цього року, є Червенівськй дошкільний заклад. В населеному пункті до цих пір не було дитячого садка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно