Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві буде тридцятий "Епіцентр"

В Мукачеві буде тридцятий "Епіцентр"
Ось і настав той час, коли наше місто, Мукачево, піднялось на сходинку вище. Саме цією сходинкою стало будівництво гіпермаркету будівельно-господарських товарів «Епіцентр». За сім років з моменту...

Ось і настав той час, коли наше місто, Мукачево, піднялось на сходинку вище. Саме цією сходинкою стало будівництво гіпермаркету будівельно-господарських товарів «Епіцентр».

ВІДЕО ДНЯ

За сім років з моменту відкриття першого гіпермаркету, «Епіцентр» зайняв лідируючу позицію на ринку будівельно-господарських товарів України.

Стаючи ближче до споживачів, компанія відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на липень 2011 року відкрито двадцять дев'ять гіпермаркетів, шість з яких у Києві, один з них найбільший у світі, даний магазин записаний у «Книгу рекордів Гіннеса» як найбільший у світі будівельний гіпермаркет, площа його складає 56 тис. м.кв.

Реклама

Розвиток мережі позитивно впливає на соціально-економічну ситуацію в регіонах: створюються нові робочі місця, своєчасно виплачується заробітна плата працівникам, сплачуються значні суми податків до місцевих бюджетів. Все це позитивно впливає на загальний рівень життя міста та його мешканців.

За стандарт компанія «Епіцентр К» взяла дев'яносто днів для того, щоб з нуля зводити готові гіпермаркети. Мукачівський гіпермаркет планується відкрити у серпні місяці цього року. Мукачівський «Епіцентр» стане тридцятим гіпермаркетом мережі, тобто його відкриття є свого роду ювілеєм для компанії. Торгова площа гіпермаркету "Епіцентр К" у Мукачево становить понад 11 тисяч квадратних метрів, тому не дивно, що тут легко розташовується понад сто тисяч видів товарів. Для зручності відвідувачів вони розподілені на десяти відділах: сад та город, інструменти, електротехніка, вироби з металу, декор, покриття для підлоги, вироби з дерева, сантехніка та будівельні матеріали і салон «Деко». Але якщо ви прийдете сюди з величезним списком необхідних матеріалів, зовсім не обов'язково буде бігати з ним від відділу до відділу, шукаючи необхідне. Достатньо просто звернутись до відділу комплектації. Тут швидко підберуть все, що є у вашому списку. Саме тому постійними клієнтами гіпермаркету буде чимало будівельних організацій та професійних дизайнерів

Реклама

Завдяки побудові у Мукачеві «Епіцентру», місто отримає 300 робочих місць, саме стільки вакантних посад буде запропоновано бажаючим працювати. І тут компанія зіштовхнулася із певними труднощами, адже бажаючих отримати постійну, високооплачувану роботу з повним соціальним пакетом, набагато більше. Вже зараз поступило тисячі заяв на роботу від мешканців міста. Оскільки, керівництво компанії володіє неабиякими особистими та професійними здібностями, і є для персоналу компанії зраз¬ком дисциплінованості і позитивного відно¬шення до роботи, бо це згуртована команда однодумців, що розділяють і демонструють власним прикладом прихильність до цілей, місії та цінностей нашої компанії. Тому при відборі кандидатів на посади компанія керується такими морально-етичними та професійними цінностями як: професіоналізм, доброзичливість, гнуч¬кість, стабільність, доступність, респектабель¬ність і максимум надійності. Саме люди, які відповідають даним критеріям і зможуть стати невід'ємною частиною цілого, ім'я якому мережа будівельно-господарських товарів «Епіцентр». А для того, щоб мережа процвітала кожен працівник повинен сумлінно виконувати свої обов'язки, бути чесним, відповідальним, ініціативним, комунікабель¬ним, здобувати нові знання і чітко знати чого він прагне. Потрібно любити роботу і насолоджуватись нею, а перспективні пропозиції не заставлять вас довго чекати.

«Успіх приходить до тих, хто не боїться діяти. Лише тоді, коли ти сам пройдеш нелегкий шлях випробувань, перемог і помилок, можна досягти того, до чого прагнеш», — так вважає директор — Гасій Юрій Григорович. Молодий, амбітний, порядний, цілеспрямований керівник, який майже за чотири роки своєї натхненної праці пройшов шлях від керівника відділу, комерційного директора до Директора гіпермаркету. Цього року став членом «Спілки журналістів України», нагоро¬джений дипломом Міністерства Економіки України другого ступеня за досягнення в праці. Це смілива і рішуча людина, яка вважає, що для розвитку і досягнення результатів, потрібно любити те, що ти робиш і вміти ризикувати, але в той же час підкреслює, що «ризик повинен бути зважений з можливостями». Своїм запалом і енергійністю він надихає усіх на нові звершення і здобутки.

Яна Добрай

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно