Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Навчаємо столярів працювати на сучасному обладнанні

Навчаємо столярів працювати на сучасному обладнанні
Одне з головних завдань, яке стоїть перед службою зайнятості, полягає в тому, щоб допомогти безробітним, які не мають освіти або ж давно не працювали за спеціальністю, знайти своє місце у світі...

Одне з головних завдань, яке стоїть перед службою зайнятості, полягає в тому, щоб допомогти безробітним, які не мають освіти або ж давно не працювали за спеціальністю, знайти своє місце у світі професій.

ВІДЕО ДНЯ

З травня 2010 року на базі ДНЗ «Мукачівський професійний ліцей» проходять навчання 12 безробітних за професією «столяр будівельний». Ця професія користується попитом на ринку праці, тому спеціалісти центру зайнятості запропонували освоїти таку нелегку, але цікаву професію.

Майстер групи Томаш Горват задоволений своїми учнями, оскільки вони вже мають досвід роботи в інших галузях, але із задоволенням засвоюють навчальний план.

Реклама

Вже котрий рік ДНЗ «Мукачівський професійний ліцей» працює за канадським проектом. Навчальний заклад оснащений модернізованими столярними верстатами та сучасним обладнанням.

Ми поспілкувалися з курсантами Іваном Бубряком та Ференцом Дудашем, які повідомили, що здобути професію столяра мріяли вже давно, тому з цікавістю здобувають нові знання, а саме: пиляння, стругання, свердління де¬рева, виконують з'єднання елементів з дерева, нарощування та зрощування.

Реклама

Ми впевнені, що після проходження практики та закінчення навчання за професією «столяр будівельний» слухачі будуть працевлаштовані.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в Мукачівському міському центрі зайнятості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно